zondag 3 juli 2011

Niewe Challenge bekend bij The Dutch Magnolia Chickies Challenge Blog

Hallo allemaal,

De Vaderdag Challenge bij The Dutch Magnolia Chickies Challenge Blog is afgelopen en Annemarie en Merit hebben de leuke stempel van Tilda als Chickie gewonnen. Gefeliciteerd met jullie prijs.

Dat betekent ook dat er een nieuwe challenge is, en deze duurt tot 15 juli. De bedoeling is dit keer om een Sketch uit te werken. Je kunt weer een hele leuke prijs winnen. Dit is de lay-out
De bedoeling is dat het een langwerpige kaart wordt, dus geen vierkante of A5. Je kunt al de details teruglezen op de blog van The dutch Magnolia Chickies.

Dit is de creatie die ik heb gemaakt als DT-Lid.

Ik heb hiervoor Het designpapier van Maja Design gebruikt en van Lilac House, samen met Paarse cardstock. Ik heb het papier gedistressed en met Frayed Burlap en Walnut Stain een oude look gegeven. Ik heb o.a. de volgende kleurtjes Distress Ink gebruikt om de schattige Tilda in te kleuren: Tattered Rose, Worn Lipstick, Antique Linen, Walnut Stain, Milled Lavender, Dusty Concord, Bundled Sage en Brushed Corduroy. De tekststempel komt uit eigen collectie.

Kom kijken op de Blog van The Dutch Magnolia Chickies om de mooie creaties van de andere DT leden te zien, en doe mee met deze leuke challenge!

Groetjes Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten