zondag 6 januari 2013

Ons eigen clubje op Clubs.nl


Ons eigen clubje op Clubs.nl

Mijn moeder, Thea Wildeman, heeft mij en mijn schoonzus, Glenda de Heide, gevraagd om samen een clubje op te richten. Is dat niet leuk!!!!

Ons clubje "De Schatkist" is per 1 januari jl. officieel van start gegaan. Bij het schrijven van dit blogbericht hebben we al 25 leden.

Op ons clubje willen we iedere maand een wedstrijd houden en daarbij hoort natuurlijk een prijsje. Onze prijsjes worden gesponsord door niet minder dan ...... Marlous van Doe@Ding. Echt geweldig leuk dat ze ons wil sponsoren. Tevens willen we SOL-len en workshops gaan geven en andere leuke dingen, die we gaan verzinnen.

Sinds gisteren is onze eerste wedstrijd van start gegaan. Voor deze wedstrijd willen we een winters kaartje zien. Dit is het prijsje wat we gaan weggeven.


De wedstrijd loopt tot 31 januari 2013 20:00 uur'

Dus ..... word lid van onze club en doe gezellig mee met onze eerste wedstrijd. En wie weet, win jij dit schitterende prijsje.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne,
  Wat een leuk idee en gezellig als je samen kunt hobbieen.
  Kan iedereen hier aan mee doen?
  En zijn er regeltjes aan verbonden ?
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Cindy,
   als je op de link klikt kom je bij de schatkist. Je moet een account hebben bij Clubs.nl, dat is alles. Als je je aanmeldt en je even voorstelt in het forum, word je omgezet naar lid en kun je meedoen met onze wedstrijdjes en gezellig meekletsen in het forum. Iedereen die lid is van ons clubje kan meedoen met de wedstrijden. Bij deze wedstrijd zijn er geen regels. Vanaf de volgende wedstrijd kun je meedoen als je een wachtwoord aanvraagt. Er wordt wel van je verwacht dat als je het wachtwoord aanvraagt, je ook een kaartje inlevert. Geen addertjes, gewoon gezellig, elke maand een nieuwe wedstrijd.
   Liefs Yvonne

   Verwijderen