zondag 22 december 2013

Feestweek bij de Schatkist op Clubs.nl


Hallo allemaal,

Zoals sommigen misschien al weten, ben ik ook beheerster van club De Schatkist. We bestaan 27 december een jaar en willen dat uitgebreid vieren. Daarom is er een mail uitgegaan naar al onze leden.
Ben je nieuwsgierig naar onze club? Klik dan HIER en dan kom je direct op onze homepage!

Dit is de mail:

Lieve leden,

Op 27 december a.s. bestaat onze club alweer 1 jaar. Dankzij jullie allemaal, is dit een levendige en gezellige club geworden. Daar zijn wij, als team van De Schatkist, natuurlijk heel erg blij mee. Hartelijk bedankt voor al jullie mooie inzendingen en de ruime deelnames aan de wedstrijden steeds. Dit doet ons, als team, heel veel plezier.

Omdat we, ondanks de drukte rond de feestdagen, onze eerste verjaardag niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, hebben we een feestweek. Er komen wat leuke wedstrijdjes voorbij, waar jullie aan kunnen deelnemen. Let dus goed op het Forum in de week van 27 december tot 3 januari! Je kunt hiermee leuke prijsjes winnen, beschikbaar gesteld door het team van de Schatkist.

Ook komt er een wedstrijd met het thema Verjaardag. De bedoeling is om een verjaardagskaart te maken. Hier hoeft niet perse een 1 op te staan, dan kun je de kaart altijd nog versturen naar vrienden of familie. Deze wedstrijd begint op 27 december en loopt tot 31 januari 2014. Om 20:00 uur sluit de wedstrijd dan. We trekken een winnaar met de random, zodat iedereen een eerlijke kans maakt op de prijs. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Yvonne, en bedraagt een kadobon twv 15 euro, te besteden bij Doe@ding. Maak je geen zorgen over de verzendkosten, ook die neemt Yvonne voor haar rekening, zodat je het gehele bedrag kunt besteden aan leuke spulletjes! 

We hopen dat jullie massaal meedoen, om het samen met ons te vieren.

Nogmaals, hartelijk bedankt dat jullie samen met ons al een jaar deelnemen aan deze club, en we hopen nog heel lang door te kunnen blijven gaan.

Heel veel liefs,

Team De Schatkist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten